Ravinto ja terveys
Hyvän Olon Maailma | 1 kpl

Hyvän Olon Maailma Kielenkaavin, sininen

Hillitsee pahanhajuista hengitystä poistamalla hajua aiheuttavia bakteereja.
Ergonominen muotoilu ja pehmeä kaavinosa eivät vahingoita kieltä.
Kielenkaavin sopii aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille.
5,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kielen pinnalla olevien bakteerien poistaminen käy nopeasti ja helposti hampaidenpesun yhteydessä siihen erityisesti suunnitellulla kielenkaapimella. Kielenkaapimen käyttö voi auttaa hillitsemään pahanhajuista hengitystä!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Kielenkaavin

Pahanhajuinen hengitys voi olla kiusallinen riesa. Syy hajuun saattaa piillä suuontelossa. Kielen pinnalla olevien bakteerien poistaminen käy nopeasti ja helposti hampaidenpesun yhteydessä siihen erityisesti suunnitellulla kielenkaapimella!

Hajun taustalla ovat suussa elävät bakteerit tai paremminkin niiden aikaansaama metabolia. Haju syntyy, kun orgaanista ainesta, kuten ruoantähteitä, kuolleita epiteelisoluja ja syljen komponentteja hajoaa syljen sisältämien anaerobisten bakteerien vaikutuksesta suuontelossa. Bakteerien hajottaessa rikkipitoisia aminohappoja syntyy haihtuvia rikkiyhdisteitä, jotka ovat pahan hajun pääasiallisia aiheuttajia. Kielen pinta on suuontelossa se alue, jolla useimmat (60–80 %) pahanhajuista hengitystä aiheuttavista bakteereista kasvavat.

Pahanhajuista hengitystä muodostuu, jos bakteerit lisääntyvät suun onteloissa tai niitä ei poisteta säännöllisesti. Huonon suuhygienian lisäksi pahanhajuista hengitystä voivat aiheuttaa myös vaurioituneet hampaat, ientulehdus, parondontiitti, paikalliset infektiot kuten sammas, vähäinen syljeneritys, hengittäminen suu auki, kuorsaus, lääkitys, alkoholi, tupakointi tai ruoantähteet hampaiden väleissä.

Kielenkaavin hillitsee pahanhajuista hengitystä poistamalla kielen pinnalta hajua aiheuttavia bakteereja sekä vähentää kariesta ja paradontiittia aiheuttavien bakteerien määrää. Kielen säännöllinen puhdistaminen parantaa myös makuaistia!

Kielenkaapimen matala rakenne vähentää yökkäysrefleksiä, eivätkä sen ergonominen muotoilu ja pehmeä kaavinosa vahingoita kieltä. Kielenkaavin sopii aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille

 

EAN: 6430056390192

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita