Ravinto ja terveys
Flow | 120g

Flow One With Universe -chakrasaippua 120 g

Hellävarainen chakrasaippua koko keholle, kasvoille ja hiuksille.
Sisältää Himalajan vuorisuolaa ja santelipuun öljyä.
Erityisesti hilseilevälle, atooppiselle iholle.
15,90 €
132,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Flow One With Universe – chakrasaippuasuolasaippua sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Ihoa kosteuttavien kasviöljyjen lisäksi mineraalipitoinen Himalajan vuorisuola ja arktisen villimustikan siemenöljy hoitavat ihoa. Suolalla on ihoa tasapainottava vaikutus ja se auttaa kuivaa ihoa ylläpitämään kosteuden paremmin. 

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Flow One With Universe – chakrasaippuasuolasaippua sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Ihoa kosteuttavien kasviöljyjen lisäksi mineraalipitoinen Himalajan vuorisuola ja arktisen villimustikan siemenöljy hoitavat ihoa. Suolalla on ihoa tasapainottava vaikutus ja se auttaa kuivaa ihoa pitämään kosteuden paremmin.

Suola tasapainottaa iho ongelmia ja on hyödyllinen epäpuhtaalle iholle. Atoopikoiden ja psoriaatikoiden kannattaa ehdottomasti testata suolasaippuaa. Mustikansiemenöljy suojaa ihoa antioksidanttisesti. Hellävarainen saippua sopii päivittäiseen käyttöön ja myös hiusten pesuun. Vaahdota palaa runsaasti suoraan märkiin hiuksiin, huuhtele lämpimällä vedellä. Toista pesu tarvittaessa. Vältä saippuan joutumista silmiin. Käytä tarvittaessa pesun jälkeen hoitohuuhdetta.

Saippuan tuoksu on yhdistelmä aitoja, aromaterapialaatuisia eteerisiä öljyjä. ONE WITH UNIVERSE-saippuaan valitsimme erityisesti eteerisiä öljyjä, jotka vahvistavat kehon kruunuchakraa: litsea cubebaa ja frankinsensiä. Nämä ylelliset eteeriset öljyt auttavat puhdistautumaan negatiivisista tunteista ja ohjaavat sinua yhteyteen maailmankaikkeuden kanssa.

EAN: 6430028394319

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita