Ravinto ja terveys

Flow True Expression -chakrasaippua 120 g

Hellävarainen chakrasaippua koko keholle, kasvoille ja hiuksille.
Sisältää Himalajan vuorisuolaa ja mustikansiemenöljyä.
Erityisesti ärtyneelle ja ongelmaiholle.
15,90 €
132,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Monikäyttöisen piparmintun ja ”mestariyrtiksikin” tituleeratun salvian tuoksuinenFlow True Expression -chakrasaippua sisältää arktista mustikansiemenöljyä, joka on tunnettu myös ihoa ravitsevista vaikutuksistaan. Mineraalipitoinen suola, mustikan rasvahapot ja vitamiinit sekä antiseptisten eteeristen öljyjen synerginen sekoitus on suunniteltu rauhoittamaan erityisesti ihoärsytyksiä kuten auringonpolttamia ja aurinkoihottumaa, ihon kuumotusta ja ärsytystä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Aromaterapeuttinen, ihoa hellivä saippua koko vartalolle ja käsisaippuaksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Viilentävät eteeriset öljyt rauhoittavat auringonpolttamia ja aurinkoihottumaa, ihon kuumotusta ja ärsytystä. Antiseptisuutensa ja sieniä tuhoavan vaikutuksensa vuoksi oikein hyvä saippua myös jalkojen hygieniaan. Virkistävä, ajatuksia selkeyttävä tuoksu.

Ihastuttava aamupesusaippua joka herättelee kehon ja mielen. Tuotteeseen liittyvä affirmaatio: ”I Speak Only the Truth.” Monikäyttöisen piparmintun ja ”mestariyrtiksikin” tituleeratun salvian tuoksuinen himalajansuolasaippua sisältää arktista mustikansiemenöljyä, joka on tunnettu myös ihoa ravitsevista vaikutuksistaan. Mineraalipitoinen suola, mustikan rasvahapot ja vitamiinit sekä antiseptisten eteeristen öljyjen synerginen sekoitus on suunniteltu rauhoittamaan erityisesti ihoärsytyksiä kuten auringonpolttamat, aurinkoihottuma ja punoitus.

Tästä tuotteesta voi olla hyötyä myös ruusufinnistä kärsivälle iholle tai sienten aiheuttamille iho-ongelmille.

EAN: 6430028394296

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita