Ravinto ja terveys

Saaren Taika Rasvanäpin saippua 105 g

Tehokkaasti pesevä ja lian poistava käsisaippua.
Erittäin likaisille käsille, ei kuivata ihoa.
Ekologista suomalaista luonnonkosmetiikkaa.
17,90 €
170,48 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Rasvanäpin saippua® on monikäyttöinen ja täysin luonnollinen tehosaippua, joka poistaa käsistä vaikeimmatkin liat! Sopii esimerkiksi öljylikaisille, multaisille ja maalitahraisille käsille - ei kuivata ihoa! Sisältää mm. luomulaatuisia kasviöljyjä ja Reilun kaupan kahvia, joka kuorii ihoa hellävaraisesti.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Rasvanäpin saippua tehokkaaseen käsipesuun! ® 

 

Saaren Taika Rasvanäpin saippua®  on monikäyttöinen ja luonnollinen tehosaippua, joka puhdistaa käsistä vaikeimmatkin liat. Rasvanäpin saippualla puhdistuvat erittäin likaiset kädet myös vaativissa olosuhteissa: saippua palvelee niin puutarhureiden, automekaanikkojen kuin esimerkiksi taiteilijoidenkin tarpeita. 

Rasvanäpin saippua on myrkytön ja hellävarainen. Luomu kookosöljy toimii tehokkaana puhdistajana ja antaa saippualle runsaan sekä pehmeän vaahdon. Luomu rapsiöljy sisältää vuorostaan runsaasti E-vitamiinia ja on erittäin tehokas kosteuttamaan ihoa. Rapsiöljyn antama vaahto on kermaista ja kuohkeaa.

Saaren Taika Rasvanäpin saippuan sisältämät kahvinmurut ovat reilun kaupan luomukahvia. Hellästi kuorivat kahvinmurut tehostavat saippuan tehoa ja antavat sille sen kauniin värin sekä tuoksun.

  • saippua, joka puhdistaa käsistä vaikeimmatkin liat
  • tehokas, luonnollinen, myrkytön ja hellävarainen 

 

 

EAN: 6430069210234

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita