Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
African Orange Aromatic Wash vartalonpesuaine
African Orange Aromatic Wash vartalonpesuaine
African Orange Aromatic Wash vartalonpesuaine

African Orange Aromatic Wash vartalonpesuaine

Vegaaninen
Hellävarainen
Hoitava
18.9 EUR
75.60 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Vartalonpesuaine vartalon ja käsien hellävaraiseen pesuun. Luonnolliset ainesosat puhdistavat pehmeästi, jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Tuotearvostelu

Evolve Organic Beauty African Orange Aromatic Wash -vartalonpesuaine

Evolve African Orange Aromatic Wash on hellävarainen pesuaine käsille ja vartalolle. Pesuaineessa on hienovarainen veriappelsiinin ja vaniljan tuoksu. Kookos sekä sokerin uutteet puhdistavat ihoa hellävaraisesti ja säilyttävät ihon luonnollisen pH-tasapainon. Aloe vera vuorostaan ravitsee ja pehmentää sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. African Orange Aromatic Wash -vartalonpesuaine on hellävarainen ja luonnollinen pesuaine, joka jättää ihon täydellisen puhtaaksi ja suojatuksi!

Veriappelsiinista saatu eteerinen öljy lisää kollageenin tuotantoa sekä verenkiertoa iholla. Veriappelsiinin poreileva tuoksu rentouttaa hermoja ja rauhoittaa mieltä. Setripuun eteerisellä öljyllä on maanläheinen tuoksu, joka on rauhoittava ja tyynnyttävä. Mustapippurista saadulla eteerisellä öljyllä on hyviä antibakteerisia ominaisuuksia ja se on myös voimakas antioksidantti. Lämmittävää mustapippuriöljyä voidaan käyttää edistämään liikkuvuutta w3kä vilkastuttamaan verenkiertoa. Tuoksu tuo lämpöä ja luo positiivista mieltä.

  • Vegaaninen
  • Hellävarainen iholle
  • Kosteuttava
  • Hoitava 
  • Ravitseva

EAN: 5060200048146

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...