Ravinto ja terveys

Fiini Naturally Retkeilijän saippua

100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu saippua.
Hajusteeton ja biohajoava.
Suunniteltu erityisesti retkeilyyn ja ulkoilmaelämään.
15,90 €
318,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Fiini Naturally Retkeilijän saippua on luonnollinen ja biohajoava saippua erityisesti retkeilyyn ja outdoor -elämään. Monikäyttöinen saippua sopii koko vartalon pesuun myös viileässä vedessä. Saippua on helppo huuhdella pois iholta. Alumiinirasiaan pakattu saippua on helppo ottaa mukaan retkelle.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Fiini Naturally Retkeilijän saippua luontoon ja eräilyyn

Retkeilijän saippua on 100% luonnollinen ja biohajoava saippua käsien ja vartalon pesuun. Saippua on suunniteltu erityisesti retkeilyyn, matkailuun ja ulkoilmaelämään. Se pesee ihosi puhtaaksi myös viileässä vedessä ja huuhtoutuu iholta helposti jättäen ihosi pehmeäksi ja puhtaaksi. Pakkauksena alumiinirasia, jossa se kulkee mukana helposti, lisäksi saippuassa on naru josta se on helppo ripustaa kuivumaan vaikkapa puunoksaan. 

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä. Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoissa ei ole keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta sitova vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle. Saippuoissa on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa.

EAN: 6430070281100

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita