Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Rimita eucalyptus luomupalasaippua ja saippua-alusta 115g
Rimita eucalyptus luomupalasaippua ja saippua-alusta 115g
Rimita eucalyptus luomupalasaippua ja saippua-alusta 115g
Rimita|115g

Rimita eucalyptus luomupalasaippua ja saippua-alusta 115g

19.90 EUR
173.04 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Rimita eucalyptus luomupalasaippua on lisäaineeton ja valmistettu kylmämenetelmällä luomukasvatetusta neitsytoliiviöljystä.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Lisäaineeton ja puhdistava luomupalasaippua. Valmistettu kylmämenetelmällä luomukasvatetusta neitsytoliiviöljystä. Mieto eukalyptuksen tuoksu (eteerisestä öljystä).

Käsintehty RimitaPrima oliiviöljysaippua on ja täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit lisäaineetonta, hoitavaa ja puhdistavaa luomusaippuaa. Luonnonmukainen oliiviöljysaippua on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat ekologisuutta ja tehokasta ihonhoitoa samassa paketissa. Kolme ihanaa vaihtoehtoa: eukaluptus, laventeli ja tuoksuton.

Mukaan tulee saippua-alusta.

RimitaPrima on lisäaineeton, hoitava ja puhdistava saippua. Se on valmistettu luomukasvatetusta neitsytoliiviöljystä, joten sen ihoa hoitavat ja kosteuttavat ainesosat ovat vertaansa vailla. Saippuat ovat käsintehtyjä ja ne valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä – näin varmistetaan, ettei oliiviöljyn hoitavia ominaisuuksia tuhota korkealla prosessilämpötilalla. Jokainen saippua kypsyy 5 viikon ajan, joten voit unohtaa liukuhihnamenetelmällä valmistetut nestesaippuat. Kypsymisen ansiosta syntyvät ihoa hellästi hoivaavat ja puhdistavat RimitaPrimat, jotka sisältävät vain saippuoitunutta luomukasvatettua neitsytoliiviöljyä.

Oliiviöljysaippua kosteuttaa ja ravitsee ihoa Perinteinen nestesaippua monesti kuivattaa ihoa poistamalla iholta kaiken rasvan – RimitaPriman vaikutus on oliiviöljyn ja luonnonmukaisen tuotesisällön ansiosta vastakkainen. Oliiviöljyn ihoa hoitava vaikutus johtuu sen vitamiinipitoisuudesta sekä hyvänlaatuisista rasvoista. Näiden ansiosta oliivisaippua kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä säilyttää ihon kimmoisuuden. Luonnonmukaisen koostumuksensa ansiosta siitä ei myöskään imeydy minkäänlaisia haitallisia kemikaaleja kehoon. Nestesaippuoissa käytetään usein ärsytystä aiheuttavia tensidejä, keinotekoisia puhdistusaineita ja turhia säilöntäaineita. Ilman näitä iho voi paremmin.

EAN: 6430058870159

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...