Ravinto ja terveys
Weleda | 2 tuotetta

Weleda Aroma Shower Duo: Harmony ja Relax -lahjapakkaus

Pakkauksessa kaksi ihanaa Weledan suihkugeeliä
Rentouttaviin suihkuhetkiin!
17,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Osta 2 kosmetiikan lahjapakkausta, maksa 1! Tarjous voimassa niin kauan, kun tuotteita riittää. Weleda Aroma Shower Duo -pakkaus sisältää Weledan Harmony-suihkugeelin (200 ml) sekä Relax-suihkuvoiteen (200 ml). Lahjapakkaus rentouttaviin suihkuhetkiin!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Weleda Aroma Shower Duo

Weleda Aroma Shower Duo -pakkaus sisältää Weledan Harmony-suihkugeelin sekä Relax-suihkuvoiteen.

Aroma Shower Harmony on pehmentävä ja aisteja hellivä aromaterapiasuihkugeeli, joka puhdistaa ja samalla auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Harmonisen suihkugeelin käyttö muistuttaa metsäkävelyä: metsän harmoniassa sekoittuvat tuore ja puumainen hopeakuusi, siperiankuusi sekä aromaattinen laventeli. Eksklusiivinen tuoksu 100 % luonnollisista eteerisistä öljyistä! Suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti luonnollisilla ja kosteuttavilla ainesosilla sekä sokeripinta-aktiivisilla aineilla. 

Aroma Shower Relax on rentouttava ja rauhoittava suihkuvoide. Suihkuvoiteen luonnolliset ainesosat ravitsevat ihoa ja rauhoittavat mieltä. Laventelin luonnollinen tuoksu bergamotin terävöittämänä ja yhdessä lämpimän puisen vetiverin kanssa tekee suihkuhetkestä rentouttavan. Iho puhdistuu hellävaraisesti pehmentävällä auringonkukkaöljyllä ja luonnollisilla pinta-aktiivisilla sokeriaineilla. 

  • pakkauksessa Weledan Harmony-suihkugeeli ja Relax-suihkuvoide
  • aisteja hemmotteleviin suihkuhetkiin
  • tuotteiden eksklusiivinen tuoksu 100 % luonnollisista eteerisistä öljyistä

EAN: 7340038605239

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita