Ravinto ja terveys
Planet Pure | 750 ml

Planet WC-puhdistusaine

Luonnonmukainen WC-puhdistusaine.
Vegaaninen.
Sertifioitu.
6,50 €
8,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Planet WC-puhdistusaine on 100 % kasvipohjainen WC-puhdistusaine, joka tehoaa WC:n likaan ja tahroihin luonnollisesti. Ei sisällä klooria tai klooripohjaisia ainesosia.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Planet Pure luonnonmukainen WC:n puhdistusaine puhdistamiseen ja desinfiointiin

Planet Puren WC-puhdistusaineella puhdistat WC-kalusteet ilman kemiallisia ainesosia. Pesuteho perustuu luonnon saponiineihin kuten pesupähkinään ja rohtosuopayrttiin. Raikas eukalyptuksen tuoksu Vegaaninen, eläinkokeeton, parabeeniton, ihoystävällinen, GMO-vapaa, dermatologisesti testattu. Ei petrokemian raaka-aineita. Tuoksu eteerisistä öljyistä.

Vuonna 1999 Itävallassa perustettu Planet Pure valmistaa vain luomusertifioiduista ainesosista valmistettuja pesu- ja puhdistusaineita ja luonnonkosmetiikkaa. Tämä pieni yritys toimii kuin iso perhe ja tarjoaa työpaikan monelle vaikeasti työllistyvälle. Planet Puren tuotanto on puhdasta ja ympäristöystävällistä alusta loppuun, eikä tuota jätettä: Korkealaatuisten puhdistusaineiden pohjana ovat kameliapensaan, pesupähkinöiden ja suopayrtin saponiini. Planet Puren tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, palmuöljyä tai maaöljypohjaisia ainesosia. Puhdistusaineet valmistetaan vesivoimaa käyttäen ja tuotantoprosessissa syntyvästä jätteestä valmistetaan biokaasua. Käytön jälkeen puhdistusaineet biohajoavat vedessä 100-prosenttisesti jo muutamassa päivässä.

AT-BIO-301

EAN: 9120001465057

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita