Ravinto ja terveys
Aromastick | 0,8 ml

AromaStick RELAX tuoksupuikko

Tuoksu, joka auttaa hidastamaan hektisessä arjessa
Rauhoittaa ja rentouttaa
7,90 €
9 875,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Rentouttava tuoksu rauhoittumiseen. Tuoksuseos tukee hyvinvointia hektisen arjen keskellä ja auttaa rauhoittumaan toiminnantäytteisen päivän jälkeen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

AromaStick RELAX tuoksupuikko rentoutumiseen

AromaStick RELAX on rauhoittava tuoksu rentoutumiseen. Relax-tuoksupuikko sisältää luomulaatuisia laventeli-, vetiveri- ja mandariiniöljyjä, joiden tuoksu auttaa hidastamaan sekä rauhoittumaan hektisen ja vauhdikkaan arjen pyörteissä.

Tuntuuko siltä, että mieli ja keho kaipaavat hetken rauhaa? AromaStick Relax -tuoksupuikko auttaa rentoutumaan sekä kiireiden keskellä että iltaisin hektisen päivän jälkeen. Aseta tuoksupuikko nenän alle ja hengitä sisään rentouttavien öljyjen tuoksua. AromaStick Relax -tuoksuseoksen nuuhkaisu auttaa mieltä ja kehoa rentoutumaan. 

Huulivoidepuikon kokoinen Aromastick mahtuu kätevästi taskuun ja kulkee helposti mukana. Näppärän tuoksupuikon avulla pääsetkin nauttimaan tuoksujen hyödyistä milloin ja missä tahansa!

Aromastick-tuotteita käytetään juuri sillä hetkellä, kun tarvetta ilmenee. Tuoksupuikko on tarkoitettu aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sveitsissä valmistettu Aromastick kestää päivittäisessä käytössä 2-3 kuukautta käyttöaktiivisuudesta riippuen.

EAN: 7640150980215

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita