Ravinto ja terveys
Aromastick | 0,8 ml

AromaStick ENERGY tuoksupuikko

Tuoksu, joka antaa voimaa ja energisoi
Valppautta ja virkeyttä arkeen
7,90 €
9 875,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Virkistävä tuoksu energisoi ja voimaannuttaa. Tuoksupuikon luomulaatuiset öljyt auttavat pysymään valppaana ja antavat energiaa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

AromaStick ENERGY tuoksupuikko tuo energisyyttä arkeen

Aromastick ENERGY on virkistävä tuoksupuikko, joka tuo energiaa päivään! Energy-tuoksupuikko sisältää luomulaatuisia piparminttu-, rosmariini- ja greippiöljyjä, joista muodostuva tuoksuseos antaa voimaa, energisoi ja virkistää.

Kaipaatko vireyttä ja energisempää oloa? Käytä AromaStick ENERGY -tuoksupuikkoa aina, kun tarvitset päivääsi lisää virtaa. Aseta tuoksupuikko nenän alle ja hengitä sisään energisoivien öljyjen tuoksua. AromaStick Energy -tuoksupuikon nuuhkaisu auttaa pysymään arjessa valppaana ja virkeänä.,

Huulivoidepuikon kokoinen Aromastick mahtuu kätevästi taskuun ja kulkee helposti mukana. Näppärän tuoksupuikon avulla pääsetkin nauttimaan tuoksujen hyödyistä milloin ja missä tahansa!

Aromastick-tuotteita käytetään juuri sillä hetkellä, kun tarvetta ilmenee. Tuoksupuikko on tarkoitettu aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sveitsissä valmistettu Aromastick kestää päivittäisessä käytössä 2-3 kuukautta käyttöaktiivisuudesta riippuen.

EAN: 7640150980222

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita