Ravinto ja terveys
Nurme | 10 ml

Nurme Laventeli eteerinen öljy

100 % eteerinen öljy.
Rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia.
Käytetään mm. lievittämään päänsärkyä, hoitamaan haavoja ja palovammoja sekä monia muita iho-ongelmia
13,50 €
1 350,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nurmen Laventeli eteerinen öljy on erittäin monikäyttöinen 100 % eteerinen öljy. Laventelilla on perinteisesti rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Kokeile esimerkiksi diffuuserissa, hieronnassa, pyykkien raikastamiseen tai parempiin yöuniin.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Nurme Laventeli eteerinen öljy, rentouttava 100 % eteerinen öljy

Nurme Laventeli (lavender) eteerinen öljy on aromiltaan kukkainen, raikas ja makea.

Laventelin eteerinen öljy on yksi tunnetuimmista eteerisistä öljyistä ja sopii käytettäväksi muun muassa sisäänhengitykseen, öljyllä on rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia. Kokeile öljyä myös hierontaan ja hauteisiin, joiden kautta öljy auttaa lievittämään lihasjännitystä. Perinteisesti laventelin eteeristä öljyä on käytetty lievittämään päänsärkyä, hoitamaan haavoja ja palovammoja sekä lievittämään auringonpolttamia ja monia iho-ongelmia.

Laventelin eteerinen öljy parantaa verenkiertoa, auttaa virtsarakko-ongelmissa, toimii ruoansulatusapuna ja lievittää hengitystiesairauksia. Öljy poistaa myös tunneperäistä stressiä. Laajalti käytetty hajuvesissä ja ihonhoidossa. Hiustenhoidossa auttaa vahvistamaan hiuksia ja edistämään niiden kasvua. Voidaan käyttää myös hyönteiskarkotteena. Saa aikaan rauhallisen ja syvän unen.

Vinkki: Kokeile lisätä pari tippaa laventelin öljyä tyynyliinan kulmaan parempien yöunien saavuttamiseksi tai tee itse laventelin tuoksuista pyykkietikkaa. 

Muistathan, että eteeristä öljyä ei tule koskaan käyttää laimentamattomana suoraan iholle. 

Sopii hyvin seuraavien kanssa: teepuu, salvia, patsuli, lime, appelsiini, greippi, sitruuna, bergamotti, mänty, rosmariini.

EAN: 4742763003435

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita