Ravinto ja terveys
Nurme | 10 ml

Nurme Patsuli eteerinen öljy

100 % eteerinen öljy.
Sopii hyvin kylpyihin, hierontaan ja aromilamppuihin.
Stressiä, ahdistuneisuutta ja jännitystä lievittäviä ominaisuuksia.
13,50 €
1 350,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nurme Patsuli 100 % eteerinen öljy tunnetaan perinteisesti sen puhdistavista ominaisuuksista. Aromiltaan öljy on lämmin, puumainen, rikas, raskas, savuinen ja maanläheinen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Nurme Patsuli eteerinen öljy on 100 % eteerinen öljy

Nurme Patsuli (Patchouli) eteerinen öljy on 100 % eteerinen öljy. Aromiltaan öljy on lämmin, puumainen, rikas, raskas, savuinen ja maanläheinen. 

Patsulin eteerisellä öljyllä on ahdistuneisuutta, stressiä sekä jännitystä lievittäviä ominaisuuksia ja se myös virkistää mieltä. Tämä öljy sopii erinomaisesti esimerkiksi kylpyihin, hierontaan tai aromilamppuihin.

Patsulin öljyä on perinteisesti arvostettu sen puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Se auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä, nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja alentamaan kuumetta. Patsuli on myös ihon ystävä sillä se auttaa lievittämään erilaisia ihosairauksia, suojelemaan haavoja ja nopeuttamaan paranemista auttaen vähentämään myös arpikudosta. Patsulin eteerinen öljy tunnetaan afrosiakkina, öljy voi parantaa verenkiertoa, rentouttaa, auttaa syvän unen saavuttamisessa sekä vahvistaa ikeniä. 

Patsulia käytetään ihonhoidossa, hajuvesissä ja hiustenhoidossa, sillä se mm. poistaa hilsettä ja tasapainottaa päänahkaa.

Muistathan, että eteeristä öljyä ei tule koskaan käyttää laimentamattomana suoraan iholle. 

Sopii hyvin yhteen seuraavien kanssa: sitruuna, laventeli, appelsiini, tuoksuilangia, bergamotti. 

EAN: 4742763003459

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita