Ravinto ja terveys

Hengityssuojain lapsille KEEP KIDS, 1 kpl

16,98 €
33,95 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Tuotekuvaus

Hengityssuojain lasten koko!


Uudelleen käytettävä hengityssuojain on kestävämpi valinta sekä ympäristöä että taloutta ajatellen. Keep-suojaimen hinta per käyttökerta on huomattavasti edullisempi verrattuna kertakäyttöisiin vaihtoehtoihin.


Keep-hengityssuojaimella on CE-merkintä. Tuotteiden PolyBiotech -materiaali on testattu ja täyttää kirurgisten maskien tyyppi II -luokan vaatimukset (UNI EN 14683). Keep-suojain on hyväksytty Euroopan Unionin direktiivin 93/42 mukaisesti.

Hengityssuojaimien suodatinmateriaali on biohajoavaa, nanoteknologiaa sisältävää 100 % kierrätysmateriaalista valmistettua käyttöä ja pesua hyvin kestävää polyesteriä, jota on kehitetty seitsemän vuotta. Kutsumme sitä PolyBiotech-nimellä.

Materiaali on alunperin kehitetty muotiteollisuuden ekologiseksi ratkaisuksi, mutta se on vihreytensä lisäksi myös erinomainen materiaali vaatimukset täyttävien hengityssuojainten valmistukseen. Uudelleen käytettävällä Keep-suojaimella suojelet luontoa vähentämällä kertakäyttömaskien luomaa jätekuormitusta.

Keep-tuotteet voi pestä käsin tai pesukoneessa 30 asteessa. Tämän jälkeen tuote kuivataan kuivausrummussa minuutin ajan, tai silitetään yhden (1) sekunnin ajan kummaltakin puolelta 100 asteessa. Tuotteen voi myös puhdistaa UV:lla, steriloimalla tai autoklaavilla.

Tuotetta ei voi hygieniasyistä palauttaa.

EAN: 6430048684063

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita