Ravinto ja terveys

Innolux Punavalolaite RED S

Punavalo- ja lähi-infrapunahoitolaite, joka sopii hyvin paikalliseen hoitoon.
Erittäin kätevä esimerkiksi nivel-, alaselkä- tai polvikipuun.
Soveltuu erinomaisesti myös kasvojen ihonhoitoon.
199,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
RED S on punavalo- ja lähi-infrapunahoitolaite, joka sopii hyvin paikalliseen hoitoon. Laitetta voi kohdistaa kätevästi siihen kohtaan, mihin haluaa sen tehoavan ja hoitaa yksi alue kerralla. Erittäin kätevä esimerkiksi nivel-, alaselkä- tai polvikipuun. Soveltuu myös erinomaisesti kasvojen ihonhoitoon. Käytä laitetta kullekin hoitoalueelle 2-15 minuuttia kerralla 10-30 cm etäisyydellä hoidettavasta kohteesta.
Tuotekuvaus
Käyttö

Innolux Punavalolaite RED S paikalliseen hoitoon

RED S on punavalo- ja lähi-infrapunahoitolaite, joka sopii hyvin paikalliseen hoitoon. Laitetta voi kohdistaa kätevästi siihen kohtaan, mihin haluaa sen tehoavan ja hoitaa yksi alue kerralla. Erittäin kätevä esimerkiksi nivel-, alaselkä- tai polvikipuun. Soveltuu myös erinomaisesti kasvojen ihonhoitoon.

LEDit ja aallonpituudet:
30 kpl 660 nm punaisia LEDejä
30 kpl 850 nm lähi-infrapuna-LEDejä.

Säteilyvoimakkuus ja hoitoalue:
15 cm -> 79 mW/cm² & 38cm x 36cm
30 cm -> 50 mW/cm² & 66cm x 61cm

Laite on kokonsa ansiosta helposti siirrettävä, sitä voi kuljettaa mukanaan ja asettaa haluamansa alustalle. Laita valaisin esimerkiksi pöydälle, sohvalle, tuolille tai vaikka ripusta roikkumaan koukulle pakkauksessa olevien vaijereiden avulla. Käytä laitetta kullekin hoitoalueelle 2-15 minuuttia kerralla 10-30 cm etäisyydellä hoidettavasta kohteesta. Esimerkiksi 5 minuuttia kasvoille, 10 minuuttia alaselkään ja 10 minuuttia polveen.

EAN: 6420611984713

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita