Ravinto ja terveys

CURA OF SWEDEN Painopeitto Pearl Harmaa 9kg

Antaa keholle kevyen ja syleilevän paineen.
Auttaa monia rentoutumaan ja nukkumaan syvemmin.
Yhdeksän kymmenestä kertoo nukkuvansa paremmin.
94,50 €
189,00 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Cura of Sweden painopeitoilla parempaa unta ja enemmän energiaa! Tämä tavallista painavampi peitto antaa keholle kevyen ja syleilevän paineen, joka voi helpottaa nukkumista ja parantaa yöunen laatua. Käytä tavallisena peittona tai vaikka kodikkaana huopana sohvalla.
Tuotekuvaus
Käyttö

Curan Pearl-painopeitto on viileä ja kevyt monitoiminen peitto.

Voit käyttää sitä tavallisena peittona, jos haluat nukkua viileästi tai kodikkaana huopana sohvalla. Pearl sisältää pieniä piihelmipusseja (silikonipellettejä), jotka on ommeltu peittoon. Nämä saavat peiton painumaan kehoasi vasten, kuten lämmin halaus. Paino saa aikaan kevyen, miellyttävän painon kehoa vasten, kuten saisit hierontaa. Tämä saa aivot vapauttamaan erilaisia hyvänolon hormoneja, kuten serotoniinia ja oksitosiinia, samalla alentaen stressihormoni kortisolin tasoa. Verenpaine laskee, hengitys muuttuu rauhallisemmaksi, kaikki ahdistuneisuus ja levottomuus sulavat pois kehosta, ja tunnet olosi turvalliseksi. Unihormoni melatoniini lisääntyy, jolloin olet unelias. Nukahdat rauhallisesti ja nukut hyvin koko yön. Kun heräät, olet täynnä energiaa ja jaksat päivän tehtävät.CURA® painopeitto sopii kaikille

Ei vain terveydellisistä syistä univaikeuksista kärsiville. Peiton paino ja miellyttävä paineen tunne antavat kehollesi positiivisia tuntemuksia, jotka parantavat unenlaatua. Peitto päälläsi tuntuu aivan kuin lämpimältä ja pehmeältä halaukselta. Tutkimusten mukaan rauhoittava hyvänolonhormoni oksitosiinin määrä nousee DPTS tekniikkaa (Deep Pressure Touch Stimulation) käytettäessä.

CURA® peiton painon sekä miellyttävän ja joustavan koostumuksen ansiosta DPTS-vaikutus voidaan luoda luonnollisesti, saaden käyttäjän rentoutumaan ja nukkumaan syvempää unta, heräämään hyvin levänneenä ja voimaan paremmin.

CURA® Pearl painopeitto

Peiton paino muodostuu peiton sisällä olevista pienistä silikonihelmistä, joiden ansiosta tunnet miellyttävän painon tunteen kehoasi vasten.

  • Koko: 150 x 200 cm
  • Ulkokangas: 100 % puuvillaa
  • Täyte: piihelmet ja polyesteri

EAN: 7350013890147