Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Beautiful Life -tuoksukynttilä
Beautiful Life -tuoksukynttilä
Beautiful Life -tuoksukynttilä

Beautiful Life -tuoksukynttilä

Tuoksussa kukkia, hedelmiä ja mausteita
Vegaaninen, ruotsalaisesta rapsivahasta valmistettu
Tuoksukynttilän paloaika on 30 h
16.9 EUR
112.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Beautiful Life -tuoksukynttilässä tuoksuvat hurmaavasti raikkaat kukat, hedelmät ja mausteet! Vegaaninen tuoksukynttilä on valmistettu ruotsalaisesta rapsivahasta.
Tuotekuvaus
Käyttö
Tuotearvostelu

JOIK Home & Spa Beautiful Life -tuoksukynttilä

JOIK Home & Spa tuoksukynttilä Beautiful Life tuo kotiin tunnelmaa sekä hurmaavaa tuoksua. Rapsivahakynttilässä tuoksuvat raikkaat kukat, hedelmät ja mausteet!

Tuoksukynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsivaha on vegaanista, biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helpommin haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä huumaavia tuoksukomboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Kynttilän paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti tuoksuelämyksestä. 

EAN: 4742578005020

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...