Ravinto ja terveys
JOIK Home & Spa | 150 g

Chérie -tuoksukynttilä

Makea, hellä, ilmava ja pakahduttavan ihana tuoksu!
Kynttilän paloaika 30 h
Vegaaninen, valmistettu ruotsalaisesta rapsivahasta
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa -sarjan Chérie on ihastuttava vegaaninen tuoksukynttilä, jonka makea, hellä ja keveä aromi on yhtä suloinen kuin rakastumisen tunne.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Chérie -tuoksukynttilä

JOIK Home & Spa Chérie -kynttilän tuoksu muistuttaa rakastumisen tunnetta: se on makea, kevyt ja pehmeän hellä. Tuoksu avautuu mehevän mustaherukan, päärynän sekä eksoottisten kukkien yhdistelmällä, josta se syvenee viettelevään kurjenmiekan, persikan ja appelsiininkukkien tuoksuihin. Ihastuttava kokemus huipentuu lämpimän puuteriseen vaniljaan, praliiniin ja patsuliin. 

Vegaaninen tuoksukynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin vuoksi. Rapsi ei vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita kosmetiikkalaatuisia, synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin huumaavia komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Kynttilän paloaika on 30 tuntia. Paloaikaan vaikuttaa miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti romanttisesta tuoksuelämyksestä!

EAN: 4742578004924

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita