Ravinto ja terveys

Forever Fresh -tuoksukynttilä

Mehukas, puhdas ja moniulotteinen tuoksu!
Omenaa, kurkkua, greippiä, kukkia, myskiä, tummaa puuta
Vegaanisen kynttilän paloaika on 30 h
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Forever Fresh -tuoksukynttilä tuo kotiisi moniulotteisen, raikkaan tuoksun, joka tuo mieleen vastapoimitut omenat!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Forever Fresh -tuoksukynttilä

JOIKin Home & Spa -sarjan Forever Fresh on mehukkaan raikas kynttilä, joka sisältää yhdistelmän vastapoimittuja omenia, kurkkua, greippiä ja hienostuneita eksoottisia kukkia sekä myskin ja tummien puiden vivahteita. Hurmaannu moniulotteisen puhtaasta ja raikkaasta tuoksusta!                                          

Vegaaninen tuoksukynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaikaa kynttilällä on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti raikkaasta tuoksuelämyksestä!

EAN: 4742578004863

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita