Ravinto ja terveys

La Boheme -tuoksukynttilä

Mausteinen, lumoavan aistikas tuoksu
Vegaaninen kynttilä ruotsalaisesta rapsivahasta
Paloaika on 30 h
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa La Boheme -tuoksukynttilä on aistikas elämys! Vegaaninen tuoksukynttilä lumoaa mausteisen lämpimällä tuoksullaan.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa La Boheme -tuoksukynttilä

JOIKin La Boheme -kynttilä on elegantti sisustuselementti ja aistikas tunnelmanluoja! Tuoksussa on lumoava yhdistelmä lämmintä myskiä, mausteita, santelipuuta, patsulia, neilikkaa, bergamottia, jasmiinia sekä hienovarainen ripaus vaniljaa. 

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta. Rapsivahalla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta, rapsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä upeita tuoksukomboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Kynttilän paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan, joten noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti aistikkaan mausteisesta tuoksusta!

EAN: 4742578005129

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita