Ravinto ja terveys

Lovely Lilac -tuoksukynttilä

Kynttilässä ihastuttava ja täyteläinen syreenin tuoksu
Kuin astuisit keskelle kukkivaa puutarhaa!
Vegaanisen rapsivahakynttilän paloaika on 30 h
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Lovely Lilac -tuoksukynttilässä on lumoava syreenien tuoksu, joka vie ajatukset kesäpäiviin ja tuo mieleen kukkaan puhjenneen puutarhan!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Lovely Lilac -tuoksukynttilä

JOIKin Lovely Lilac -kynttilä tuo mieleen lämpimät kesäpäivät. Tuoksukynttilän syreenin täyteläinen tuoksu vie keskelle kukkaan puhjennutta puutarhaa.

Kynttilän paloaika on 30 tuntia ja paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti kesäisen kukkaisesta tuoksuelämyksestä! 

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin upeita tuoksuyhdistelmiä, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita