Ravinto ja terveys

Lumiere du Soleil -tuoksukynttilä

Rosépippuria, nerolia, bergamottia, liljoja ja jasmiinia
... sekä häivähdys tummia puita, patsulia ja vaniljan vivahteita!
Vegaaninen tuoksukynttilä, paloaika 30 h
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Lumiere du Soleil -kynttilä valloittaa aistillisella tuoksullaan! Vegaaninen kynttilä on valmistettu rapsivahasta. Lumoavia itämaisia tuoksunuotteja!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Lumiere du Soleil -tuoksukynttilä

Haluatko helliä hajuaistiasi? JOIKin Lumiere du Soleil -tuoksukynttilän lumoavan itämainen ja aistillinen tuoksu yhdistää rosépippurin, nerolin, bergamotin, liljojen ja jasmiinin tuoksunuotit hurmaavaksi kokonaisuudeksi. Tuoksusta erottuvat myös häivähdykset hienovaraisia tummien puiden, patsulin ja vaniljan vivahteita. 

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei vahingoita ympäristöä: rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja myös puhtaammin kuin parafiini. Rapsivaha on vegaanista ja kynttilöiden tuoksut ovat synteettisiä. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin upeita tuoksukomboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti aistikkaasta tuoksuelämyksestä!

EAN: 4742578005051

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita