Ravinto ja terveys

Narcissus Poeticus -tuoksukynttilä

Hurmaannu narsissien raikkaasta tuoksusta!
Vegaaninen, rapsivahasta valmistettu tuoksukynttilä
Paloaika on 30 h
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Narcissus Poeticus -tuoksukynttilä tuo kevään kotiin! Vegaaninen kynttilä hurmaa raikkaalla narsissien tuoksulla ja vie ajatukset aurinkoisiin päiviin.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Narcissus Poeticus -tuoksukynttilä

JOIKin Narcissus Poeticus-kynttilä hurmaa raikkaalla narsissien tuoksulla! Täyteläisen kukkainen tuoksu muistuttaa kukkaan puhkeavasta luonnosta ja vie ajatukset aurinkoisiin päiviin. Moniulotteinen tuoksu sisältää vivahteita narsisseista, hyasintista, jasmiinista, vihreistä lehdistä sekä aamukasteisesta nurmesta. 

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsivaha on myös biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä uskomattomia tuoksukomboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Kynttilän paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti keväisestä tuoksuelämyksestä. 

EAN: 4742578004900

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita