Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Primavera-tuoksukynttilä
Primavera-tuoksukynttilä
Primavera-tuoksukynttilä

Primavera-tuoksukynttilä

Tuoksukynttilässä tuoksuu kevään tuulahdus
Raikkaita kukkia, sitrusta, tummia puita sekä hedelmiä
Vegaanisen kynttilän paloaika on 30 h
16.9 EUR
112.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Primavera-tuoksukynttilässä on raikas, keväinen tuoksu. Kukkien, sitruksen, tummien puiden ja hedelmien tuoksu vie mielen keskelle kukkaan puhkeavaa kevätluontoa!
Tuotekuvaus
Käyttö
Tuotearvostelu

JOIK Home & Spa Primavera-tuoksukynttilä

JOIKin Home & Spa -sarjan Primavera tuoksuu keväältä ja kukkaan puhkeavalta luonnolta. Tuoksukynttilässä keväisten kukkien raikas aromi sulautuu hellävaraisesti sitrukseen, tummien puiden ja herkullisten hedelmien tuoksuun!

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei vahingoita ympäristöä, rapsivaha on myös biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisia huumaavia komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Tuoksukynttilän paloaika on 30 tuntia. Paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti keväisestä tuoksutuulahduksesta! 

  

EAN: 4742578004870

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...