Ravinto ja terveys

Raspberry Sorbet -tuoksukynttilä

Tuoksuyhdistelmä tuo mieleen vadelmasorbetin!
Tuoksussa vadelmaa, mausteita, valkoista teetä ja kukkia
Vegaaninen rapsivahakynttilä
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Raspberry Sorbet -tuoksukynttilässä vadelman pehmeä tuoksu täydentyy mietojen mausteiden, valkoisen teen ja raikkaiden kukkien tuoksuvivahteilla!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Raspberry Sorbet -tuoksukynttilä

JOIKin Rasperry Sorbet on kuin vadelmasorbettia kynttilän muodossa! Lämmin ja pehmeä vadelman tuoksu täydentyy mietojen mausteiden, valkoisen teen sekä raikkaiden kukkien vivahteilla.

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on myös biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä huumaavia komboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Kynttilän paloaika on 30 tuntia ja paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti tuoksuelämyksestä. 

EAN: 4742578005044

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita