Ravinto ja terveys

Strawberries & Wine -tuoksukynttilä

Ylellinen ja romanttinen tuoksu!
Vegaaninen kynttilä ruotsalaisesta rapsivahasta
Paloaika on 30 h
16,90 €
112,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Strawberries & Wine -kynttilän romanttinen tuoksu tuo mieleen mansikoiden ja samppanjan vastustamattoman yhdistelmän!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Strawberries & Wine -tuoksukynttilä

JOIKin Home & Spa -sarjan Strawberries & Wine on romanttinen, ylellinen ja huumaava yhdistelmä makeaa mansikkaa, hyasinttia, cassista, valkoisia kukkia ja santelipuuta, joka sulautuu kielon ja omenan vietteleviin aromeihin. Tuoksukynttilän täyteläisyys tuo mieleen jääkylmän samppanjan ja vastakypsyneet, mehevät mansikat. 

Kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. Rapsivaha on myös vegaanista. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisia huumaavia komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa kynttilää polttotapa. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti romanttisesta tuoksuelämyksestä!

EAN: 4742578005006

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita