Ravinto ja terveys
Saaren Taika | 300 ml

Saaren Taika Tuoksukynttilä Jasmiini & Seetri

Vegaaninen, puhtaasti palava kynttilä.
Tuoksussa tummia puun sävyjä sekä jasmiinia.
Paloaika noin 45 h.
28,90 €
96,33 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Saaren Taika Tuoksukynttilä Jasmiini&Seetri yhdistää tuoksussaan tumman, puisen sävyn sekä jasmiinin kukinnan tuoksun. Vegaaninen tuoksukynttilä palaa puhtaasti. Saaren Taian kynttilät on tehty käsityönä luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä soijavahasta. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi eivätkä eritä hiilivedyn kaltaisia toksiineja. Tuoksut 100% luonnon eteerisistä öljyistä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Tuoksukynttilä, Jasmiini & Seetri

Saaren Taika -tuoksukynttilän tuoksu on hieman puinen, tumma ja siinä häivähtää kukkiva jasmiini. Tuoksun sydämessä tuntuu jasmiinia, valkoisia kukkia, meripihkaa sekä hieman sitrushedelmiä. Tuoksun pohjalla tuntuu seetri, patsuli, vanilja ja myski. Kynttilän sydän on valkaisematonta puuvillaa ja kynttilän paloaika on noin 45 h. Kaunis soijavahakynttilä on valettu eleganttiin savunharmaaseen lasiin, jonka ajaton design sopii somistamaan erilaisia sisustustyylejä ja -ratkaisuja. Tyylikästä purkkia voi kynttilän loputtua käyttää esimerkiksi piensäilytykseen tai tuikkukippona, ekologista! 

Saaren Taian kynttilät on tehty käsityönä luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä soijavahasta. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi eivätkä eritä hiilivedyn kaltaisia toksiineja.

Kynttilöiden ja huonetuoksujen lumoavat tuoksut koostuvat 100% luonnollisten eteeristen öljyjen sekoituksesta ja tuoksuöljyistä. Pohja, johon öljyt sekoitetaan, on biohajoava.

EAN: 6430069212481

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita