Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Suklaakuorrutetut mansikat, luomu
Suklaakuorrutetut mansikat, luomu
Suklaakuorrutetut mansikat, luomu

Suklaakuorrutetut mansikat, luomu

Herkullinen, myös ketoruokavalioon sopiva vaihtoehto karkille
Ei lisättyä sokeria
Suklaan kaakaopitoisuus 82 %
4.99 EUR
83.17 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Sinut on nyt rekisteröity.

Ketokamu Suklaakuorrutetut mansikat ovat herkullinen yhdistelmä kotimaisia pakastekuivattuja mansikoita ja maukasta raakasuklaata. Terveellisempi herkku sopii myös ketoruokavalioon!
Tuotekuvaus
Ainesosat
Ravintosisältö

Ketokamu Suklaakuorrutetut mansikat

Ketokamu Suklaakuorrutetut mansikat ovat herkullinen yhdistelmä kotimaisia pakastekuivattuja mansikoita ja maukasta raakasuklaata. Terveellisempi herkku sopii myös ketoruokavaliota noudattaville sekä kaikille, jotka haluavat vähentää sokerin käyttöä. Huolella valikoidut mansikat on kuorrutettu ainutlaatuisella Ketokamun ketoraakasuklaalla ja maku miellyttää niin lapsia kuin aikuisiakin.

Tuotteen valmistusvaiheessa suklaan lämpötila ei ole noussut yli 42 °C, joten kaikki raakasuklaan hyödylliset ainekset – makua myöten – ovat tallella.

Tuote on makeutettu vain luonnollista alkuperää olevalla luomuerytritolilla ja suklaan kaakaopitoisuus on 82 %. Valmistettu Suomessa. Tuotteen on valmistanut jyväskyläläinen perheyritys Foodin. Tuotteella on avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä ja ammattitaidosta.

Suklaakuorrutetut mansikat ovat mitä mainion vaihtoehto karkille: luomu, ketogeeninen, vegaaninen, viljaton, soijaton, gluteeniton ja maidoton herkku!

EAN: 6430077360051

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...