Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Osta 3 maksa 2
Magical Exfoliating Konjac Sponge kuoriva vartalosieni
Magical Exfoliating Konjac Sponge kuoriva vartalosieni
Magical Exfoliating Konjac Sponge kuoriva vartalosieni

Magical Exfoliating Konjac Sponge kuoriva vartalosieni

14.9 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
SkinMood Magical Exfoliating Konjac Sponge kuoriva vartalosieni on kaksipuolinen vartalonpesusieni, jonka toinen puoli on tehokkaasti kuoriva, toinen hellästi puhdistava ja hoitava.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

SkinMood Magical Exfoliating Konjac Sponge kuoriva vartalosieni

Exfoliating Konjac- vartalosieni on kaksipuolinen kuoriva Konjac -vartalosieni kaikille ihotyypeille. Konjacin ja saksanpähkinänkuoren seos kuorii ihoa ja stimuloi pintaverenkiertoa. Se puhdistaa ja kosteuttaa luonnollisella tavalla tehden ihosta uskomattoman pehmoisen ja hyvinvoivan. Sienen toinen puoli on tehokkaammin kuoriva ja toinen hellästi puhdistava ja ravitseva. Valmistuksessa ei ole käytetty lisäaineita. Exfoliating Konjac- vartalosieni on hellävarainen, pH:ta tasapainottava sekä luonnollisesti syväpuhdistava ja ihoa vitamiineilla ja mineraaleilla ravitseva.

100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta valmistetun sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa hellävaraisesti jopa herkimmänkin ihon. Se syväpuhdistaa ihon ja kuorii kevyesti kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Iho kykenee vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet, jolloin ihosta tulee pehmeä ja joustava. Kuivuus, karheus ja kutina helpottavat vähitellen.

Käyttjäjät ovat saaneet sienellä hyvä tuloksia aikaan mm. psoriasiksen ja atooppisen ihon hoidossa. Erinomainen mm. kuivan talvi-ihon pesuun. Vähentää selän ja rinnan alueen epäpuhtauksia.

EAN: 6430056390123

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...