Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Hot Chocolate -tuoksukynttilä
Hot Chocolate -tuoksukynttilä
Hot Chocolate -tuoksukynttilä

Hot Chocolate -tuoksukynttilä

Tuoksussa tummaa suklaata ja makeaa vaniljaa
Vegaaninen, valmistettu ruotsalaisesta rapsivahasta
Kynttilän paloaika on 30 h
16.90 EUR
112.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
JOIK Home & Spa Hot Chocolate -tuoksukynttilässä yhdistyvät tumma suklaa ja pehmeän makea vanilja. Lämmittävä ja houkutteleva tuoksu tuo mieleen kaakaon!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Hot Chocolate -tuoksukynttilä

Rakastatko kaakaon hurmaavaa tuoksua? Silloin JOIK Home & Spa Hot Chocolate -tuoksukynttilä sopii sinulle täydellisesti! Täyteläinen yhdistelmä hieman karvasta, tummaa suklaata sekä pehmeän makeaa vaniljaa lämmittää kehoa ja mieltä kuin kupillinen kuumaa kaakaota kirpsakassa talvisäässä ulkoilun jälkeen. Antaudu houkutukselle!

Kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. Rapsivaha on vegaaninen. Kynttilöiden tuoksut ovat synteettisiä. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä huumaavia komboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti tuoksuelämyksestä. 

EAN: 4742578005143

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...