Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Vaihtosuodatin vedenpuhdistuskannuun
Vaihtosuodatin vedenpuhdistuskannuun
Vaihtosuodatin vedenpuhdistuskannuun
AQVA Finland Oy

Vaihtosuodatin vedenpuhdistuskannuun

Vaihtosuodatin mm. Dafi:n lasiseen kannuun.
Maukkaampaa ja laadukkaampaa vettä!
Suodattimen suodatusmäärä 170 L.
5.90 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Vedenpuhdistuskannun vaihtosuodatin sopii muun muassa Dafi:n lasisiin vedenpuhdistuskannuihin. Parantaa juomaveden makua sekä laatua, poistaa vedestä epäpuhtauksia!
Tuotekuvaus
Käyttö

Vaihtosuodatin, joka sopii Dafi-mallin vedenpuhdistuskannuihin

Vedenpuhdistuskannun vaihtosuodatin sisältää aktiivihiiltä ja ioninvaihtomassaa sitoutettuna Aqualen kuitutekniikalla.

Vaihtosuodatin sopii Aquaphorin Ideal ja Dafi:n lasisiin vedenpuhdistuskannuihin. Parantaa juomaveden makua ja laatua sekä poistaa vedestä epäpuhtauksia, klooria, lyijyä, orgaanisia yhdisteitä ja muita hanavedessä mahdollisesti esiintyviä epäpuhtauksia.

Suodattimen suodatusmäärä on 170 l.

Suodattimen ajallinen vaihtoväli on 3kk.

Aqualen-tekniikalla toimiva suodatin on tehokkaampi poistamaan raskasmetallit. Raskasmetalleilla on 800 kertaa suurempi affiniteetti Aqualenin ioninvaihtoyksiköissä kuin kalsiumilla ja magnesiumilla (tekevät vedestä kovaa). Suodatin tunnistaa ja poistaa raskasmetallit riippumatta veden kovuudesta, mihin perinteiset suodattimet eivät pysty.

Aqualen suodattimet ovat tehokkaampia bakteereita vastaan. Yllämainittujen metalli-ioneja poistavien ominaisuuksiensa johdosta, mukaan on saatu myös hopeaa.

Aqualenin käyttäminen yhdessä rakeisten absorbanttien, kuten hiilen, saa aikaan voimakkaan synergisen efektin. Tuloksena on suodatin, jonka ominaisuuksiin eivät pelkät sen komponentit yllä!

Suodatinta käyttöönotettaessa 2 ensimmäistä suodatettua kannullista vettä kaadetaan viemäriin. Aktivoinnin aikana suodattimesta saattaa irrotavaaratonta aktiivihiilipölyä, joka värjää tummaksi.

EAN: 4744131010137

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...