RegulatPro Bio (L) 350 ml

Varastossa

54,90
1 l = 156,86 €


Mahdolliset toimitustavat: Toimitus Postin pakettina, Toimitus Matkahuollon lähipakettina, Toimitus Matkahuollon Kotijakeluna, Toimitus Postin Kotipakettina, Nouto Lifen verkkokaupan varastolta, Toimitus Postin pakettina Kauppiaat, Toimitus Matkahuollon lähipakettina Kauppiaat
1 l = 156,86 €

Regulatpro Bio on luomutuotantoa oleva entsyymijuoma. Se valmistetaan triplafermentaatio-menetelmällä, jossa kasvisten ravintoaineet pilkkoutuvat maitohappobakteerien avulla. Kolminkertaisen hapattamisen ansiosta ravintoaineiden imeytyminen puutostiloja vastaan alkaa jo suun limakalvoilta.


Ravintoaineiden puutostilat voivat ilmetä kehon eri toiminnoissa ja näkyä myös ulkoisesti. Säännöllinen käyttö edistää vastustuskykyä ja on erinomainen apu väsymystä vastaan. Valmisteen sisältämä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Regulatpro Bio -tuotetta voi käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.

Valikoimissa myös RegulatPro Metabolic, joka sisältää ruokavaliota täydentäviä vitamiineja ja mineraaleja ja vaikuttaa erityisesti aineenvaihduntaa tehostavasti.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 350 ml
Allergiatiedot

Mikäli olet allerginen jollekin Regulatin valmistukseen käytetylle kasville, kokeile tuotetta varovasti. Allergeenit hajoavat fermentointiprosessin aikana ja allergiset reaktiot ovat erittäin harvinaisia.

Luomusertifikaatti LUOMU DE-ÖKÖ-006

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

RegulatPro Metabolic
Alk. 54,90
Havupuu-uutejuoma (L)
6,90 (1 l = 11,50 €)
Life Ruusujuuri
17,90
Life Probiootit 60 kaps
20,90 (1 kg = 597,14 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Väsymykseen, Harmonia, Muut ravintolisät, Terveys, Regulatpro, Kehon ja mielen detox, Vatsa ja suolisto, Entsyymivalmisteet, Allergia