Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
  • Koti
  • RegulatPro Metabolic
RegulatPro Metabolic
RegulatPro Metabolic
RegulatPro Metabolic
Dr. Niedermaier|350 ml

RegulatPro Metabolic

Kaskadifermentoitu tiiviste hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista
+B-, C-, ja D-vitamiineja, magnesiumia ja mineraaleja!
Koko kehon hyvinvointiin!
54.9 EUR
156.86 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Entsyymejä, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä nestemäinen ravintolisä. Yhdessä pullossa monipuoliset vaikutukset koko kehon hyvinvointiin!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

RegulatPro Metabolic - kehon luonnollisten säätelyprosessien tueksi!

Regulatpro Metabolic on luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla vaihekäyttämismenetelmällä valmistettu appelsiininmakuinen entsyymijuoma. Metabolic valmistetaan kaskadifermentaatio-menetelmällä, jossa kasvisten ravintoaineet pilkkoutuvat maitohappobakteerien avulla. Kolminkertaisen hapattamisen ansiosta ravintoaineiden imeytyminen puutostiloja vastaan alkaa jo suun limakalvoilta.

Ravintoaineiden puutostilat voivat ilmetä kehon eri toiminnoissa ja näkyä myös ulkoisesti. Heiveröiset hiukset ja liuskoittuvat kynnet saavat apua Regulatpro Metabolic -tuotteesta kasvaakseen taas normaalisti. Säännöllinen käyttö edistää vastustuskykyä ja on erinomainen apu väsymystä vastaan.*

Puutostiloja vastaan kaskadifermentaation voimalla!

*Terveysväitteet perustuvat valmisteen sisältämien C-, D- ja B- vitamiinien ja magnesiumin, sinkin sekä kromin EU:n hyväksymiin terveysväitteisiin.

EAN: 4260084345442

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...