Ravinto ja terveys
Foodin | 120 g

Foodin Elektrolyyttijauhe Marjaisa

Käytä hikoillessa, raikkaan nesteytyksen tarpeeseen ja ketoruokavalion tukena.
CelticSea Salt® -hivenainesekoitusta ja AquaminF-merileväuutetta...
..OptiMSM-jauhetta, C-vitamiinia ja Guérande-merisuolaa!
12,90 €
107,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin Elektrolyyttijauhe Marjaisa on helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen elektrolyyttijauhe optimaalisen nestetasapainon ylläpitoon. Maistuu mansikoilta ja vadelmilta!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Elektrolyyttijauhe Marjaisa, tukemaan kehon nestetasapainoa!

Foodinin elektrolyyttijauhe Marjaisa on käytännöllinen lisä ylläpitämään optimaalista nestetasapainoa. Raikas elektrolyyttijauhe maistuu kesäiseltä mansikan ja vadelman yhdistelmältä! 

Elektrolyyttijauhe sisältää muun muassa erittäin laadukasta CelticSea Salt® -hivenainesekoitusta ja AquaminF-merileväuutetta sekä OptiMSM-jauhetta, C-vitamiinia ja Guérande-merisuolaa. Elektrolyyttijauhe sopii käytettäväksi aina hikoillessa eli esimerkiksi saunaan, urheiluun ja helteeseen, tai hetkiin, joina kaipaat raikasta nesteytystä. Sopii myös tukemaan ketogeenisen ruokavalion myötä lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Kokeile jauhetta veden lisäksi kookosveteen tai kivennäisveteen sekoitettuna – tuloksena on herkullinen nesteytysjuoma, jota nauttii mielellään useammankin kerran päivässä!

EAN: 6430048231625

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita