Ravinto ja terveys
Ketokamu | 250 g

Ellu appelsiini-kola elektrolyyttijauhe, täyttöpakkaus

Riittoisa täyttöpussi
Yhdestä pussista jopa 50 litraa valmista Ellu-juomaa!
Gluteeniton, maidoton, täyteaineeton ja vegaaninen
26,90 €
107,60 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ketokamun Ellu-elektrolyyttijauheen täyttöpussi pelastaa päivän! Nyt ei herkullinen Ellu appelsiini-kola pääse loppumaan kesken, sillä yhdestä pussista saat jopa 50 litraa valmista Ellu-juomaa!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ketokamu Ellu appelsiini-kola -elektrolyyttijuomajauhe 

Loppuiko Ellusi? Ei hätää, sillä nyt voit napata meren voimaa riittoisasta pussista! Yhdestä pussista saat jopa 50 litraa (eli 5 ämpärillistä!) valmista Ellu-juomaa. Ellu on mahtavan makuinen janojuomajauhe, joka auttaa palauttamaan nestetasapainosi kaikissa tilanteissa. Valloittavan retro appelsiini-cola on samalla virkistävä ja herkullinen.

Ketokamu Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijuomajauhe on tehokas kehon nesteyttäjä. Naturé et Progres -sertifioidun Guerande-merisuolan ja keskeisimpien elektrolyyttien kuten magnesiumin, kaliumin ja natriumin lisäksi jauheen kruunaavana komponenttina toimii tarkoin valittu merimineraaliuute (ConcenTrace®), jonka avulla tuotteeseen saadaan luontaisesti mahdollisimman optimaalinen suhde eri mineraalien välille. Ketokamu Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijuomajauhe sisältää yli 80 luonnollista hiven- ja kivennäisainetta, juuri oikeassa suhteessa! Myös maku on kohdillaan: maista ja ihastu uudelleen iki-ihanaan retroklassikkoon appelsiini-colaan!

EAN: 6430077360358

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita