Ravinto ja terveys
Ketokamu | 120 g

Ellu Vihreä omena -elektrolyyttijauhe

Nopeasti vaikuttava ja tehokas kehon nesteyttäjä!
Sisältää yli 80 mineraalia.
Makuna pirteä vihreä omena!
15,90 €
132,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ketokamu Ellu Vihreä omena -elektrolyyttijuomajauhe auttaa palauttamaan nestetasapainosi kaikissa tilanteissa. Koe vihreän omenan pirteä puraisu!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ketokamu Ellu Vihreä omena -elektrolyyttijuomajauhe

Ketokamun Ellu tekee nesteyttämisestä herkullista, helppoa ja tehokasta. Makuna pirteä vihreä omena!

Markkinoiden vaikuttavin elektrolyyttijuomajauhe on mineraaleiltaan tasapainoinen ja aineksiltaan huippuunsa hiottu. Yli 80 eri mineraalia takaavat myös sen, että kehosi saa vihdoinkin myös harvinaisimpia mineraaleja! C-vitamiinilisä hyvin imeytyvästä kalsiumaskorbaatista kohentaa immuniteettia ja OptiMSM:stä saat arvokasta ravintorikkiä kehon toimintojen tukemiseen.

Ketokamun Ellu-elektrolyyttijuomajauhe on nopeasti vaikuttava ja tehokas kehon nesteyttäjä. Naturé et Progres -sertifioidun Guerande-merisuolan ja keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi jauheen kruunaavana komponenttina toimii tarkoin valittu merimineraaliuute (ConcenTrace®).

Ellu sisältää yli 80 luonnollista hiven- ja kivennäisainetta juuri oikeassa suhteessa! Ellu paikkaa erityisesti ketoruokavalion alussa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta. Myös hikoillessa menetämme elektrolyyttejä, joten Ellu antaa energisen fiiliksen vaikkapa kesäkuumalla, urheillessa ja saunoessa!

Ellu on Ketokamun Suomessa kehittämä ja Foodinin Vaajakoskella valmistama. Gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja täyteaineeton.

EAN: 6430077360501

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita