Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Ferroforte B+C rautavalmiste
Ferroforte B+C rautavalmiste
Ferroforte B+C rautavalmiste
Hankintatukku|120 tabl

Ferroforte B+C rautavalmiste

Väsymystä ja uupumusta vastaan.
Hyvin imeytyvä vatsalle ystävällinen rautavalmiste.
Imeytymistä tukevia B- ja C-vitamiineja.
7.9 EUR
131.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Ferroforte B+C 120 tabl rautavalmiste on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen tuote. Lisärauta sopii, mm. raskaana oleville, imettäville äideille, murrosikäisille, laihduttajille. Rauta (Fe) on välttämätön kivennäisaine, joka edistää punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Rautasitraatti-vitamiinitabletti, joka on hyvin imeytyvä ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste, joka sisältää myös raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeitä B- ja C-vitamiineja.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen 

Ferroforte B® + C sisältää rautaa hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa ja rautapitoisia yrttejä sekä viittä keskeistä B-vitamiinia ja C-vitamiinia. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, monille elimistön perustoiminnoille tärkeitä vitamiineja, joita tarvitaan päivittäin. Tiamiini (B1) on tärkeä aineenvaihdunnalle, iholle ja hermostolle. Riboflaviinilla (B2) on vaikutusta punasolujen tuotantoon, samoin pyridoksiinilla (B6), jolla on myös keskeinen merkitys aminohappoaineenvaihdunnassa. B12-vitamiinia tarvitaan kasvuun ja hermostolle sekä punasolujen muodostukseen. Riittävän foolihapon saanti on tärkeää erityisesti raskaana oleville, sillä se ehkäisee sikiövaurioita. Foolihappo on myös keskeinen punasolujen tuotannossa tarvittava vitamiini. C-vitamiini on antioksidantti, joka on tärkeä immuniteetille, ihon hyvinvoinnille, ihon suojakudokselle, ikenille, verisuonille ja raudan imeytymiselle. Ferroforte B® + C sopii kaikille, jotka tarvitsevat lisärautaa, mm. raskaana oleville, imettäville äideille, murrosikäisille, laihduttajille, kuntoilijoille sekä väsyneille ja toipilaille.

EAN: 6428300001192

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...