Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijauhe
Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijauhe
Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijauhe
Ketokamu|120 g

Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijauhe

Sisältää yli 80 luonnollista hiven- ja kivennäisainetta
Nopeasti vaikuttava ja tehokas kehon nesteyttäjä
Sopii ketoruokavalion tueksi
15.9 EUR
132.50 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ketokamu Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijuomajauhe on mahtavan makuinen janojuomajauhe, joka auttaa palauttamaan nestetasapainosi kaikissa tilanteissa!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Ketokamu Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijuomajauhe

Ketokamu Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijuomajauhe on nopeasti vaikuttava ja tehokas kehon nesteyttäjä. Naturé et Progres -sertifioidun Guerande-merisuolan ja keskeisimpien elektrolyyttien kuten magnesiumin, kaliumin ja natriumin lisäksi jauheen kruunaavana komponenttina toimii tarkoin valittu merimineraaliuute (ConcenTrace®), jolla tuotteeseen saadaan luontaisesti mahdollisimman optimaalinen suhde eri mineraalien välille. Ketokamu Ellu appelsiini-cola elektrolyyttijuomajauhe sisältää yli 80 luonnollista hiven- ja kivennäisainetta juuri oikeassa suhteessa. Myös maku on kohdillaan: maista ja ihastu uudelleen iki-ihanaan appelsiini-colaan!

Huippuunsa hiottu Ellu paikkaa erityisesti ketogeenisen ruokavalion alussa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta. Myös hikoillessa menetämme elektrolyyttejä, joten Ellu antaa energisen fiiliksen vaikkapa kesäkuumalla, urheillessa tai saunoessa. Tuotteen sisältämä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä samalla tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Elektrolyyttijuomajauhe on gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja täyteaineeton.

EAN: 6430077360181

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...