Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Magnesan+B 100 tabl,  magnesiumkelaatti - B-vitamiinitabletti
Magnesan+B 100 tabl,  magnesiumkelaatti - B-vitamiinitabletti
Magnesan+B 100 tabl,  magnesiumkelaatti - B-vitamiinitabletti

Magnesan+B 100 tabl, magnesiumkelaatti - B-vitamiinitabletti

Sisältää magnesiumia kolmena eri yhdisteenä.
Imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa pitkään elimistössä.
Lihaksille ja hermostolle.
4.90 EUR
81.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Magnesiumia ja B-vitamiineja sisältävä ravintolisä hermoston ja lihasten hyvinvointiin. Magnesium on soluille välttämätön kivennäisaine, jonka toimintaa B1-, B3– ja B6-vitamiinit tehostavat.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Magnesiumkelaatti – B-vitamiinitabletit hermoston ja lihasten hyvinvointiin. Magnesium on soluille välttämätön kivennäisaine, jonka toimintaa B1-, B3– ja B6-vitamiinit tehostavat Sisältää magnesiumia kolmena eri yhdisteenä (orgaanista bisglysinaattia ja sitraattia sekä epäorgaanista oksidia), jotka vaikuttavat suoliston eri osissa. Tämän ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa pitkään elimistössä.

Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä proteiinisynteesiä. Magnesium on myös luuston ja hampaiden tärkeä rakennusaine.

Magnesiumin tarve lisääntyy mm. raskaan ruumiillisen työn, imeytymishäiriöiden sekä runsaan alkoholin käytön seurauksena. Magnesiumin puute aiheuttaa lihasheikkoutta ja väsymystä. Magnesiumia pidetään luonnon omana hermostoa rauhoittavana aineena. Magnesium ja B-vitamiinit tehostavat immuunijärjestelmän toimintaa ja ovat tärkeitä sydämelle ja koko verenkiertoelimistölle. B1-vitamiini (tiamiini) on tärkeä mm. sydämelle, hermostolle ja lihaksille. B3-vitamiini (niasiini) vaikuttaa verenkiertoa elvyttävästi sekä erityisesti hermostoon. B6-vitamiini (pyridoksiini) suojaa erityisesti sydäntä ja hermostoa. B-vitamiinien tarvetta lisäävät stressi, fyysinen rasitus, yksipuolinen ravinto ja runsas alkoholinkäyttö. 

EAN: 6428300003363

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...