Ravinto ja terveys

Plantforce Magnesium-jauhe, passionhedelmä

Heti imeytyvä, valmiiksi ionisoitu magnesiumsitraattijuoma.
Ei ärsytä vatsaa.
100 % luonnollinen ja vegaaninen.
18,90 €
126,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Plantforcen ainutlaatuinen ionisoitu magnesium-jauhe on herkullinen ja tehokas magnesiumvalmiste! Lisää jauhetta veteen ja herkullinen kevyesti kupliva magnesiumjuoma on valmis!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Plantforce Magnesiumjauhe - heti imeytyvä passionhedelmäinen magnesiumsitraattijuoma

Plantforcen magnesiumjauhe sisältää magnesiumkarbonaattia ja GMO-vapaista sokerijuurikkaista valmistettua sitruunahappoa. Veteen sekoitettuna nämä raaka-aineet reagoivat keskenään ja muodostavat heti-imeytyvän, valmiiksi ionisoidun magnesiumsitraattijuoman, joka ei tarvitse enää vatsahappoja pilkkoutuakseen. Plantforce magnesium myös maistuu hyvältä ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia aromeja. Valmis juoma on raikas. Plantforce magnesium ei ärsytä vatsaa ja on 100 % luonnollinen ja vegaaninen. Se ei sisällä mitään ylimääräisiä täyte- tai sidosaineita. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.

EAN: 5712081118516

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita