Ravinto ja terveys
Foodin | 120 g

Foodin Elektrolyyttijauhe Maustamaton

Optimaaliseen nestetasapainoon
Urheilijalle
Ketogeenisen ruokavalion tueksi
12,95 €
107,92 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin Elektrolyyttijauhe on helppokäyttöinen ja neutraalinmakuinen elektrolyyttijauhe optimaalisen nestetasapainon ylläpitoon! Elektrolyyttijauhe sisältää muun muassa erittäin laadukasta CelticSea Salt® -hivenainesekoitusta ja AquaminF-merileväuutetta sekä OptiMSM-jauhetta, C-vitamiinia ja Guérande-merisuolaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodinin elektrolyyttijauhe on käytännöllinen lisä tukemaan optimaalista nestetasapainoa. Elektrolyyttijauhe sisältävät muun muassa erittäin laadukasta CelticSea Salt® -hivenainesekoitusta ja AquaminF-merileväuutetta sekä OptiMSM-jauhetta, C-vitamiinia ja Guérande merisuolaa. Elektrolyyttijauhe sopii käytettäväksi aina hikoillessa (saunaan, urheiluun, helteeseen), raikasta nesteytystä kaivatessa tai tukemaan ketogeenisen ruokavalion myötä lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Kokeile jauhetta veden lisäksi kookosveteen tai kivennäisveteen sekoitettuna – tuloksena on herkullinen nesteytysjuoma, jota nauttii mielellään useammankin kerran päivässä!

EAN: 6430048233735

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita