Ravinto ja terveys

Wild Nutrition Iron Plus

Koko perheen rautavalmiste.
Raaka-aineet luonnollisesta ravinnosta.
Food-Grown® menetelmällä valmistettu.
15,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Koko perheelle soveltuva, ravintomuotoinen Food-Grown® rautavalmiste. Se sisältää tutkitusti hyvin imeytyvässä muodossa olevaa Food-Grown® -rautaa sekä sen imeytymistä ja rauta-aineenvaihduntaa tukevia ainesosia C-vitamiinia, molybdeenia ja B2-vitamiinia. Suunniteltu energia-aineenvaihdunnan, kognitiivisten toimintojen sekä immuunijärjestelmän tueksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Koko perheelle soveltuva, ravintomuotoinen Food-Grown® rautavalmiste. Se sisältää tutkitusti hyvin imeytyvässä muodossa olevaa Food-Grown® -rautaa sekä sen imeytymistä ja rauta-aineenvaihduntaa tukevia ainesosia C-vitamiinia, molybdeenia ja B2-vitamiinia. Suunniteltu energia-aineenvaihdunnan, kognitiivisten toimintojen sekä immuunijärjestelmän tueksi. Keskeiset hyödyt - Luonnollista rautaa, joka ei aiheuta ummetusta. - C-vitamiini edistää raudan imeytymistä. - Rauta edistää energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä. - Sisältää myös molybdeenia.

EAN: 702811534575

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita