Ravinto ja terveys
Puhdistamo | 120+20 kaps

Puhdistamo Tripla Sinkki + C 25 mg

Vastustuskyvylle, luustolle, iholle ja hiuksille
Sisältää 3 korkealaatuista sinkin muotoa
Erinomainen imeytyvyys
24,95 €
356,43 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Tripla Sinkki + C tukee vastustuskykyä sekä luuston, ihon ja hiusten hyvinvointia. Sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tripla Sinkki + C vastustuskykyä ylläpitämään

Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa: sinkkipikolinaattia, -bisglysinaattia ja -monometioniinia, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monipuolisen sinkkivalmisteen. Sinkin lisäksi tuotteeseen on lisätty myös C-vitamiinia sekä vapaita aminohappoja takaamaan erinomainen imeytyvyys. Tripla Sinkin sisältämät B6-vitamiini ja sitrusbioflavonoidit suojaavat C-vitamiinia hapettumiselta. 

Tripla Sinkki sisältää myös harvinaista B6-vitamiinin aktiivista koentsyymimuotoa P5P:tä eli pyridoksaali-5-fosfaattia. P5P parantaa muun muassa sinkin käyttöä elimistössä ja stimuloi pikoliinihapon tuotantoa, mikä edistää sinkin imeytymistä erinomaisesti. Tuotteessa on P5P:tä 2 mg per kapseli.

Sinkki edistää luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia sekä rasva-aineenvaihduntaa. Sinkki edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

C-vitamiini edistää muun muassa immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen sekä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Puhdistamon Tripla Sinkki + C on vegaaninen tuote.

EAN: 6430039223639

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita