BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Puhdistamo Tripla Sinkki + C 25 mg
Puhdistamo Tripla Sinkki + C 25 mg
Puhdistamo Tripla Sinkki + C 25 mg
säästät 6.99 EUR
Puhdistamo|240 kaps

Puhdistamo Tripla Sinkki + C 25 mg

Vastustuskyvylle, luustolle, iholle ja hiuksille.
Sisältää 3 korkealaatuista sinkin muotoa.
Erinomainen imeytyvyys.
27.96 EUR
34.95 EUR
233.00 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Puhdistamo Tripla Sinkki + C tukee vastustuskykyä sekä luuston, ihon ja hiusten hyvinvointia. Sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Tripla Sinkki + C 25 mg 240 kapselin pakkaus, vastustuskykyä ylläpitämään!

Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa: sinkkipikolinaattia, -bisglysinaattia ja -monometioniinia, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monipuolisen sinkkivalmisteen. Sinkin lisäksi tuotteeseen on lisätty myös C-vitamiinia sekä vapaita aminohappoja takaamaan erinomainen imeytyvyys. Tripla Sinkin sisältämät B6-vitamiini ja sitrusbioflavonoidit suojaavat C-vitamiinia hapettumiselta. 

Tripla Sinkki sisältää myös harvinaista B6-vitamiinin aktiivista koentsyymimuotoa P5P:tä eli pyridoksaali-5-fosfaattia. P5P parantaa muun muassa sinkin käyttöä elimistössä ja stimuloi pikoliinihapon tuotantoa, mikä edistää sinkin imeytymistä erinomaisesti. Tuotteessa on P5P:tä 2 mg per kapseli.

Sinkki edistää luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia sekä rasva-aineenvaihduntaa. Sinkki edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

C-vitamiini edistää muun muassa immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen sekä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Puhdistamon Tripla Sinkki + C on vegaaninen tuote.

EAN: 6430039224445

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...