Ravinto ja terveys
Solgar | 100tabl

Solgar Chelated Copper

Edistää normaalia raudan kuljetusta kehossa.
Edistää hiusten ja ihon normaalia pigmentoitumista.
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
12,90 €
322,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Chelated Copper eli kelatoitu kupari aineenvaihdunnan optimaaliseen toimintaan sekä terveelle vastustuskyvylle:

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar Chelated Copper eli kelatoitu kupari aineenvaihdunnan optimaaliseen toimintaan, terveelle vastustuskyvylle sekä myös hiusten ja ihon hyvinvointiin..

Kupari on ihmiselle elintärkeä mineraali. Kuparia löytyy kaikista kehon kudoksista ja sitä tarvitaan punasolujen muodostumiseen ja raudan kuljettamiseen soluihin. Riittävät kuparitasot tukevat myös normaalin vastustuskyvyn toimintaa sekä suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vapailta radikaaleilta. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Kupari osallistuu myös kehon aineenvaihduntaan. Kupari on välttämätön hivenaine, ja siksi sitä on saatava terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta. Runsaasti kuparia sisältäviä ruoka-aineita ovat maksa, pähkinät ja siemenet, äyriäiset sekä pavut. Mikäli ruokavaliosi sisältää runsaasti sinkkiä tai jos käytät sinkkiä ravintolisänä, varmista silloin myös riittävä kuparin saanti. Nämä kaksi hivenainetta toimivat toistensa vastavaikuttajina, joten kumpaakin tulee saada oikeassa suhteessa. Kuparin hyväksytyt terveysväittämät: edistää sidekudosten pysymistä normaalina edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa edistää hermoston normaalia toimintaa edistää hiusten normaalia pigmentoitumista edistää normaalia raudan kuljetusta kehossa edistää ihon normaalia pigmentoitumista edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

EAN: 033984006409

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita