Ravinto ja terveys
Solgar | 100tabl

Solgar Magnesiumkelaatti

15,90 €
129,27 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Erittäin hyvin imeytyvä magnesiumkelatti. Tukee lihasten ja hermoston toimintaa, sekä normaalia energiantuotantoa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, Halal

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar chelated magnesium - magnesiumia kelatoidussa muodossa

Solgar Magnesiumkelaatti on yksi Solgarin suosituimmista magnesiumeista! Tuotteen magnesium on ainutlaatuisessa, patentoidussa, erittäin hyvin imeytyvässä, kelatoidussa muodossa.

Asiantuntijat pitävät magnesiumia tärkeänä mineraalina, jota kehon kaikki elimet tarvitsevat. Magnesiumia suositellaan hermoston rentoutumiseen, lihasten tukemiseen, energiantuotantoon, väsymyksen lievittämiseen sekä tasapainoiselle mielelle. Kelatoitu muoto imeytyy tehokkaammin ja on paremmin kehon hyödynnettävissä, koska mineraali viedään kelaatin mukana suoraan solujen käyttöön.

Solgar® Magnesiumkelaatti annostus on 1-4 tablettia ruokailun yhteydessä. Yksi kapseli sisältää 100 mg magnesiumbisglysinaattia ja -oksidia tablettimuodossa tarjoten tuen kehon kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

EAN: 33984007000