Ravinto ja terveys
Terranova | 50 kaps

Easy Iron 20 mg

Vatsaystävällinen rautavalmiste.
Hyvin imeytyvää rautaa.
Hyvinvointia tukeva Magnifood Complexin täydentää vaikutusta.
12,90 €
645,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Rautaa hyvin imeytyvässä muodossa. Vatsaystävällinen rautavalmiste, jossa rauta on aminohappokelatoidussa bisglysinaattimuodossa, joka ei aiheuta ummetusta. Mukana myös raudan imeytymistä tukevaa C-vitamiinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Terranova Easy Iron 20 mg Complex -rautavalmiste

 

Terranova Easy Iron sisältää hyvin imeytyvää rautaa. Terranova Easy Iron -tuotteen rauta on vatsaystävällisessä, aminohappokelatoidussa bisglysinaattimuodossa, joka ei aiheuta ummetusta. Tuotteen Magnifood Complex sisältää merkittäviä määriä C-vitamiinia, jota tarvitaan raudan imeytymiseen. Sen sisältämät E-vitamiinijohdannaiset taas suojelevat rautaa hapettumiselta ja lehtivihreän (klorofyllin) ainesosat auttavat rautaa punasolujen muodostuksessa.

Rauta on elimistölle välttämätön hivenaine, joka muun muassa edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja kognitiivisia toimintoja. Rauta myös auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä. Piilevää raudanpuutosta saattaa esiintyä erityisesti naisilla. Myös raskaana olevat sekä kasvisruokavaliota noudattavat henkilöt voivat tarvita lisärautaa.

Ei sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita, vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, maidon ainesosia tai sokeria. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

 

.

 

EAN: 5060203791094

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita