Ravinto ja terveys
Vege Rauta Fe | 600ml

Vege Rautapidolaatti + Acerola 600 ml

Kätevissä annospakkauksissa, joten valmistetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa
Tehokkaasti imeytyvä
Täysin kasviperäinen
18,90 €
27,90 €
31,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
 • Ilmainen toimitus yli 49€
Vege RAUTA Fe -rautapidolaatti on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen, nestemäinen rautavalmiste. Se sisältää juurikkaista saatua pidoliinihappoa, luonnollista C-vitamiinia acerolahedelmästä ja foolihappoa, joka on välttämätön varastoraudan muodostumisessa. Tehokas kasvisidonnainen rauta-vitamiinivalmiste nostamaan rauta- ja ferritiiniarvoja.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen, nestemäinen rautavalmiste Vege RAUTA Fe -rautapidolaatti.

Vege RAUTA Fe sisältää juurikkaista (Beta vulgaris) saatua pidoliinihappoa, luonnollista C-vitamiinia acerolahedelmästä (Malpighia punicifolia L.) ja foolihappoa, joka on välttämätön varastoraudan muodostumisessa.

Vege RAUTA Fe on tehty tehokkaista ainesosista ilman väriaineita, sokeria, maitoa tai laktoosia. Se on myös GMO-vapaa ja täysin vegetaarinen. Vege RAUTA Fe rauta on myös erittäin vatsaystävällisessä muodossa.

Rauta on välttämätön energian hyväksikäytössä, hapen kuljetuksessa ja lihastoiminnan ylläpitämisessä. Kun rautataso on veressä normaali, se estää väsymystä ja uupumusta.

Glutamiinia esiintyy luonnollisena suoliston limakalvoilla ja lihaksissa. Koska Vege RAUTA Fe sisältämä rauta on rauta-L-pidolaatti -muodossa, se sisältää myös glutamiiniaminohapon yhdistettä. Tämän ansiosta raudasta tulee poikkeuksellisen hyvin imeytyvä ja keho voi tehokkaasti hyväksikäyttää ravintolisää veren rauta-arvojen ja varastoraudan eli ferriinitason nostamiseen monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion kanssa.

Foolihappo on vitamiinia (B), jota on kasvien lehtivihreässä ja jota tarvitaan normaalissa verenmuodostuksessa. Erityisen tärkeää se on aminohapposynteesille, joka vastaa varastoraudan muodostumisesta, eli raudan sitomisesta elimistölle turvalliseen muotoon.

Acerolahedelmän C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä, auttaa elimistöä hyödyntämään ravinnon rautaa sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini auttaa myös edistämään:

 • normaalia kollageenin muodostusta
 • verisuonten, luuston, rustojen, hampaiden, ikenien ja ihon normaalia toimintaa
 • immuunijärjestelmän, hermoston ja energia-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa
 • suojaa soluja hapeumisstressiä vastaan

C-vitamiini on välttämätön antioksidantti, joka muiden anoksidanttien tavoin estää soluvaurioita ja suojelee sydäntä ja verisuonia. Ennen kaikkea C-vitamiini parantaa raudan hyväksikäyttöä yhdessä folaatin kanssa.

Miksi valita Vege Rauta FE?

 1. Tehokkaasti imeytyvä
 2. Täysin kasviperäinen
 3. Hyvin siedetty ja vatsaystävällinen
 4. Sopii mainiosti pitkäaikaiskäyttöön
 5. Pakkauksesta riittää kokonaiselle kuukaudelle
 6. Neste on kätevissä annospakkauksissa, joten valmistetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa
 7. Rautalisä on hyvänmakuista ja raikasta sellaisenaan, mutta voit sekoittaa sen vaikka lempijuomaasi

EAN: 6430051440038

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita