Ravinto ja terveys
Probi | 90 purutabl

Family maitohappobakteeri

Purutabletti koko perheelle
Patentoidut maitohappobakteerikannat
Lisäksi D- ja B12 -vitamiineja sekä foolihappoa
29,90 €
610,20 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Sisältää kahta toisiaan tukevaa, tutkittua ja patentoitua maitohappobakteerikantaa Lactobacillus paracasei 8700:2 ja Lactobacillus plantarum HEAL9. Lisäksi tuote sisältää D- ja B12 -vitamiineja sekä foolihappoa

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Probi Family vastustuskyvyn tueksi! Tuote sisältää kahta toisiaan tukevaa, tutkittua ja patentoitua maitohappobakteerikantaa Lactobacillus paracasei 8700:2 ja Lactobacillus plantarum HEAL9. Maitohappobakteerit säilyvät elävinä ruoansulatuskanavan läpi ja kiinnittyvät suolen limakalvoille. Näin ne asettuvat väliaikaisesti osaksi suoliston normaalia bakteeristoa. Yhdessä sitruksen makuisessa pienessä purutabletissa on 1 miljardi elävää maitohappobakteeria aina parasta ennen -päiväykseen saakka. Lisäksi tuote sisältää D- ja B12 -vitamiineja sekä foolihappoa jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 

 

EAN: 7394098900209

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita