Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Family maitohappobakteeri
Family maitohappobakteeri
Family maitohappobakteeri
Probi|90 purutabl

Family maitohappobakteeri

Purutabletti koko perheelle
Patentoidut maitohappobakteerikannat
Lisäksi D- ja B12 -vitamiineja sekä foolihappoa
29.90 EUR
610.20 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Sisältää kahta toisiaan tukevaa, tutkittua ja patentoitua maitohappobakteerikantaa Lactobacillus paracasei 8700:2 ja Lactobacillus plantarum HEAL9. Lisäksi tuote sisältää D- ja B12 -vitamiineja sekä foolihappoa

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Probi Family vastustuskyvyn tueksi! Tuote sisältää kahta toisiaan tukevaa, tutkittua ja patentoitua maitohappobakteerikantaa Lactobacillus paracasei 8700:2 ja Lactobacillus plantarum HEAL9. Maitohappobakteerit säilyvät elävinä ruoansulatuskanavan läpi ja kiinnittyvät suolen limakalvoille. Näin ne asettuvat väliaikaisesti osaksi suoliston normaalia bakteeristoa. Yhdessä sitruksen makuisessa pienessä purutabletissa on 1 miljardi elävää maitohappobakteeria aina parasta ennen -päiväykseen saakka. Lisäksi tuote sisältää D- ja B12 -vitamiineja sekä foolihappoa jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 

 

EAN: 7394098900209

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...