BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
20%
Puhdistamo OM-X maitohappobakteeri
Puhdistamo OM-X maitohappobakteeri
Puhdistamo OM-X maitohappobakteeri
säästät 5.58 EUR
Puhdistamo|30kaps

Puhdistamo OM-X maitohappobakteeri

Vahva ja laadukas maitohappobakteerivalmiste
Sisältää 12 eri maitohappobakteerikantaa
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
22.32 EUR
27.90 EUR
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Puhdistamo OM-X maitohappobakteeri on vahva maitohappobakteereita sisältävä ravintolisä. Se sisältää 12 eri maitohappokantaa, joiden toisiaan tukeva vaikutus on suunniteltu huolellisesti parhaan tehon saavuttamiseksi. OM-X -maitohappobakteerit ovat eläviä ja kuivaamattomia, ja ne on valmistettu fermentoimalla erilaisia kasveja, leviä, sieniä jopa 3 vuoden ajan.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamon OM-X maitohappobakteeri ravintolisässä on 12 yhteisvaikutuksellista maitohappobakteerikantaa, jotka toimivat toisiaan vahvistaen.

OM-X ravintolisä valmistetaan patentoidulla menetelmällä, jossa erilaisista kasveista, yrteistä, merilevistä sekä sienistä uutettua seosta fermentoidaan vähintään kolme vuotta. Tällöin ainoastaan kaikista vahvimmat bakteerit selviytyvät ja päätyvät lopulta suojattuun kapseliin. Fermentoitumisprosessin sivutuotteena syntyy myös terveellisiä lyhytketjuisia rasvahappoja, vitamiineja, aminohappoja sekä lukuisia muita tarpeellisia ravinteita. Nämä ovat juuri niitä samoja ravinteita, mitä normaalisti syntyy terveessä ruoansulatuskanavassa hyväkuntoisella ihmisellä.

EAN: 6430039220782

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...